Kurani me perkthim shqip

Kur'ani - transliterim shqip - shkronjat e shkrira - për kërkim më të lehtë by WE LEKAD SERREFNA FI HADHAL-KURANI LIJEDHDHEKKERU WE MA. Download Kuran Shqip apk for Android. Përkthim falas të Kuranit të Shenjtë në gjuhën Shqipe. Ai mori këto zbulim dhe transmetim me gojë. Pas vdekjes. See photos, profile pictures and albums from Kurani Me Perkthim Shqip - Hfz. sherif Ahmeti. më mundësoi ta rishikoj përkthimin e Kurani në gjuhën shqipe, të cilin e kam përkthyer dhe e kam radhë kam punar që ta përmirësoj këtë përkthim dhe ta bëj më të mirë e më adekuat. Ky botim i Arabisht - shqip. Albanian Translation of. Buy KURAN -I PERKTHIM ME KOMENTIM NE GJUHEN SHQIPE IST by H SHERIF AHMETI (ISBN:) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free. Kurani Shqip. Read more. Collapse. Reviews. Review Policy. 60 total. 5. 4. 3. 2. 1. Malik Çelaku. January 12, Unhelpful. Spam. Link to this. Home · Objectives · About Us · Contact Us · Guest Book · Facebook · Twitter · YouTube · Dailymotion · Scribd · Calameo · Slideshare · Issuu · Pinterest · Google . Kurani Me Perkthim Shqip - houdini-connections.co.uk Ahmeti updated their profile picture.

1 thoughts on “Kurani me perkthim shqip”

  1. It is a pity, that now I can not express - there is no free time. But I will be released - I will necessarily write that I think.

    Reply

See also:

internet explorer activex not ing / Internet explorer activex not ing / Internet Explorer Activex Not Ing

mamani keita kanou adobe / Mamani keita kanou adobe / Mamani Keita Kanou Adobe

k anime episode 4 / K anime episode 4 / K Anime Episode 4

Leave a Comment